دنیای اخبار

دنیای اخبار

با دنیای اخبار به روز باشید
دنیای اخبار

دنیای اخبار

با دنیای اخبار به روز باشید

تشییع پیکر جان باختگان سقوط بالگرد اورژانس

تشییع پیکر جان باختگان سقوط بالگرد اورژانس

  پیکر جان باختگان حادثه سقوط بالگرد اورژانس هوایی فارس روز دوشنبه با حضور سید حسن قاصی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان ، مهندس افشانی استاندار فارس و دیگر مسئولان محلی و اقشار مختلف مردم از محل آستانه سید علاءالدین شیراز تا گلزار شهدای این شهر تشییع شد.  
 
به گزارش خبرنگار ایرنا ، مردم شیراز پیکر جان باختگان این حادثه را از آستانه سید علاء الدین حسین (ع) تا گلزار شهدای شیراز با حضور گسترده و باشکوهی مشایعت کردند. 

در حادثه سقوط بالگرد اورژانس فارس پنج نفر کادر پرواز این بالگرد شامل خلبان پاسدار سرگرد محمد وفادار، خلبان پاسدار سرگرد حجت الله خرم دشتی، مهندس پرواز سرگرد عبدالخالق رنجبر، ستوان دوم پاسدار مهدی نجفی و ستوان یکم پاسدار محمدامین کدخدایی؛ جان خود را از دست دادند. 

همچنین پیکر دو نفر از امدادگران اورژانس فارس حسن قائدی و حمیدرضا جوادی نیز تشییع شد . 
ساعت 20:30 دقیقه روز جمعه ششم فروردین ماه بالگرد اورژانس هوایی استان فارس در حین خدمات رسانی و انتقال بیمار از شهرستان خنج به شیراز دچار حادثه شد و در منطقه کوار در فاصله حدود 30 کیلومتری جنوب شیراز سقوط کرد و 9 نفر سرنشین این بالگرد در دم جان باختند. 

سرنشینان این بالگرد شامل بیمار و همراه بیمار، پنج خدمه پرواز و دو تکنسین اورژانس بودند. 
اورژانس هوایی شیراز با دو فروند بالگرد از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون چندین ماموریت امدادی انجام داده و از مناطق مختلف بیماران را بیمارستان های شیراز منتقل کرده است.

پلیس تل آویو به حالت آماده باش درآمد

خبرگزاری میزان- نیروهای پلیس تل آویو در پی دریافت هشدارهایی درباره اجرای عملیات در این شهر به حالت آماده باش درآمدند.
به گزارش گروه بین المللخبرگزاری میزان؛پایگاه صهیونیستی والاه گزارش داد که پلیس تل آویو در پی دریافت هشدارهایی برای اجرای عملیات در این شهر به حالت آماده باش در آمده است.

بنابر گزارش ها پلیس تل آویو مراکز ایست بازرسی را در سطح این شهر فعال کرده است.

رسانه های صهیونیستی جزئیات بیشتری از این خبر منتشر نکرده اند.

طالبان مسئولیت انفجار لاهور را بر‌عهده‌گرفت

طالبان مسئولیت حمله انتحاری در لاهور را بر عهده گرفت.
به گزار مشرق، طالبان با بر عهده گرفتن مسئولیت حمله انتحاری در لاهور، اعلام کرد که مسیحیان هدف اصلی این حمله بودند.

یک مقام ارشد پلیس پاکستان اعلام کرده است که انفجار در محلی رخ داد که در تعطیلات عید پاک، محل تردد بسیاری از مسیحیان بوده است.

در جریان این حمله انتحاری که در نزدیکی پارک «گلستان اقبال» صورت گرفت، ۶۵ نفر جان خود را از دست داده و حدود ۳۰۰ نفر نیز زخمی شدند.

این انفجار در نزدیکی محل بازی کودکان صورت گرفت و به همین دلیل شمار زیادی از قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

خبرگزاری نشریه غربی بررسی کرد: گروه تروریستی داعش و تلاش برای حکومت خیالی در "افغانستان و پاکستان"

خبرگزاری میزان- نشریه دیپلمات با انتشار مطلبی با اشاره به فعالیت‌های گروه تروریستی داعش نوشت که بیش از یکسال از اعلام موجودیت این گروه در افغانستان و پاکستان می‌گذرد اما تشکیل حکومت در این کشورها هنوز در حد خیال باقی مانده است.
گروه تروریستی داعش و تلاش برای حکومت خیالی در به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان،  نشریه دیپلمات نوشت که ولایت خوراسان گروه تروریستی داعش که شامل "افغانستان" و "پاکستان" نیز هست، یک سال پس از اعلام موجودیت این گروه، هنوز در حد تصور و خیالی باقی مانده است. 

حامیان این گروه تروریستی که گفته می‌شود بیشتر از ناراضی‌های طالبان افغانستان و پاکستان تشکیل شد با "جنبش اسلامی ازبکستان" بصورت مشترک در بخشهای دورافتاده شمال شرقی افغانستان و هم مرز با پاکستان اعلام موجودیت کردند. 

در حال حاضر، ولایت خوراسان داعش روی بخش‌های دورافتاده اما استراتژیک ولایت ننگرهار که جلال آباد مرکز آن است در امتداد مسیر میان پیشاور و کابل متمرکز شده است. 

جاده پیشاور به جلال‌آباد و کابل مسیر حیاتی تدارکاتی نیروهای ناتو به رهبری آمریکا در افغانستان بود و راه اصلی تجارت این کشور نیز با دنیای خارج  است. 

گروه تروریستی داعش با نام ولایت خوراسان در ماه ژانویه، جلال‌آباد مرکز ولایت ننگرهار را هدف قرار داد و مسئولیت حمله به کنسولگری پاکستان در این شهر را نیز به عهده گرفت. 
  
چند روز پس از این حادثه یک عامل انتحاری منزل مسکونی یکی از رهبران قومی ضد داعش را در شهر جلال‌آباد هدف قرار داد که منجر به کشته شدن 10 نفر شد، اما طالبان این حمله را به عهده نگرفت و این مسئله احتمال فعالیت داعش را قوت بخشید. 
  
داعش تحت عنوان ولایت خوراسان در نظر دارد تا حضور خود را در ولایت ننگرهار گسترش دهد و سپس وارد ولایت‌های «کنر» و «نورستان» شود. 
  
شبه‌نظامیان وفادار به این گروه در بخش‌های دیگری از افغانستان همچون ولایت «زابل» نیز فعالیت دارند، محلی که در حال حاضر اعضای جنبش اسلامی ازبکستان  با گروه داعش ارتباط دارد و بارها شیعیان را ربوده‌اند و این در حالی است که رهبران ولایت خوراسان داعش عمدتا از پاکستان می‌آیند. 
  
ولایت خوراسان داعش همزمان با کاهش عمومی خشونت افراطی‌ها در پاکستان ظهور کرد، افراطی‌هایی که با آغاز عملیات ضد تروریستی علیه جنگ طلبان و تروریست‌ها در اواخر سال 2013 میلادی از پاکستان بیرون رانده شدند. 
  
پس از این، تلفات ناشی از حملات تروریستی غیرنظامیان از 3001 نفر در سال 2013 به 1781 نفر در سال 2014 و 950 نفر در سال 2015 کاهش یافت که حدود 70 درصد کاهش از سال 2006 تاکنون نشان می‌دهد. 
  
شواهد نشان می‌دهد که گروه تروریستی داعش تحت عنوان ولایت خوراسان در پاکستان سازماندهی می‌شود، اما تاکنون مشخص نشده این گروه شاخه‌ای از داعش در سوریه است یا افراطی‌هایی هستند که برای جذب در این گروه تمایل دارند. 
 
این گروه تروریستی مسئولیت حمله بر «اری نیوز» شبکه خبری خصوصی پاکستانی را پذیرفت که در سالهای اخیر به طرفداری از ارتش پاکستان به نشر اخبار می‌پرداخت. 
 
اما مرگبارترین حمله‌ای که به گروه تروریستی داعش تحت عنوان ولایت خوراسان نسبت داده شده است، تیراندازی 13 می 2015 میلادی در کراچی بود که یک اتوبوس حامل شیعیان را هدف قرار گرفت و «حافظ سعید» رهبر این گروه تروریستی در گفت‌وگویی با رسانه‌ها مسئولیت این حمله را به عهده گرفت. 
 
اگر داعش قصد دارد در پاکستان تاثیرگذار باشد، احتمالاً راه کم هزینه و موثرتر تروریسم شهری را در پیش خواهد گرفت و جنگ فرسایشی برسر کنترل مناطق دورافتاده را انتخاب نخواهد کرد. 
 
با این حال، متاسفانه داعش، پاکستانی‌های طبقه متوسط و تحصیل کرده را جذب می‌کند هرچند که تعداد آن‌ها اندک باشد. 
«سعد عزیز» عامل اصلی تیراندازی گسترده بر شیعیان پاکستان، فارغ‌التحصیل یکی از معتبرترین دانشگاه‌های پاکستان بود. «عدیل مسعود» که ظاهرا حامی مالی حمله مذکور بود نیز عضویت سابق گروه افراطی «تنظیم اسلامی» را داشت. 
او که در دانشگاه «اندیانا» آمریکا نیز تحصیل کرده بود با عوامل پاکستانی القاعده مانند «اکمل وحید» ارتباط داشت. 
  
نیروهای امنیتی پاکستان تاکنون ده‌ها نفر را که احتمال عضویت آنها در گروه تروریستی داعش می‌رفت از جمله اعضای پیشین «جماعت الدعوه» که گروه افراطی پیشتاز لشکر طیبه، در دیگر مناطق این کشور و تعدادی از پاکستانی‌ها به ویژه زنانی را که برای حمایت از داعش به سوریه رفته‌اند را بازداشت کرده است. 
  
تاکنون هدف اصلی این دستگیری‌ها مشخص نشده است اما به احتمال زیاد، این بازداشت‌ها هوشیاری پاکستان در سرکوب یک شبکه تازه تأسیس را نشان می‌دهد و نشاندهنده مقابله با جریان گروه تروریستی داعش در این کشور نیست.